11.01.2019

Увага! Поступити до ВНЗів Чехії просто!

Як подати документи на чеську візу? Як навчатися безкоштовно у чеському ВНЗі?

Дорогі старшокласники! Закінчується перший семестр. У вас залишилося зовсім небагато часу, щоб визначитися з вибором країни для подальшого навчання.
Учні коледжів! Вам значно легше поступити до ВНЗів Чехії, ніж випускникам шкіл. Хочете знати чому?
Студенти старших курсів! У вас є можливість отримання європейського диплому на базі диплома українського ВНЗу. Як це зробити?
Шановні батьки! Ви бажаєте побачити ваших дітей успішними та заможними?

Запрошуємо усіх вас на ексклюзивну зустріч з директором освітнього центру «ASSOCIATION» у м. Прага Радимом Кноблохом 18 січня 2019 року.

Відповідальний, привабливий, комунікабельний, веселий та доброзичливий – так можна охарактеризувати надійного товариша та партнера нашого освітнього центру. Радим Кноблох особисто відповість на всі питання, що цікавлять Вас, стосовно навчання у Чеській республіці, вступу до ВНЗів, порядку подачі документів, організації побуту та дозвілля учнів річних мовних курсів «ASSOCIATION».

Навчання у державних ВНЗах на чеській мові безкоштовно. Чи важко його вивчити? Частково виступ пролунає на чеській мові. Чи зрозумієте Ви про що там йдеться?

Які сюрпризи чекають на Вас ще? Розіграш безкоштовного туру до Праги (з відвіданням чарівного Відня – столиці Австрії) у березні місяці. Комусь посміхнеться фортуна. Може саме тому, хто читає зараз це оголошення?

Чекаємо на Вас 18 січня 2019 року о 18:00 у готелю «Європейський» (вул. Воскресенська, 22).
ВИГРАЙ СВІЙ ЧЕСЬКИЙ ТУР!

Запис за телефонами: +38 (066) 876-27-50; +38 (050) 907-48-84; +38 (067) 628-31-77 (Viber).

Ознайомчі поїздки до ВНЗів

Табори за кордоном

Чехія

Польща

Словаччина

Австрія

Німеччина

Кіпр

Швейцарія

Мовні курси в Дніпрі

Дніпро - екскурсії

Профорієнтація та ЗНО

Погода
Education.ua — образование за рубежом