05.01.2019

ПОСПІШАЙТЕ!

09 січня 2019 року Навчальний центр “EUROSTART” запрошує на зустріч зі студенткою третього курсу Вищої школи економіки в Празі Євгенією. Вже четвертий рік наша гостя вчиться у Празі! А все починалося з річного курсу чеської мови з поглибленим вивченням економічного профілю у “ASSOCIATION”.

В невимушеній обстановці дружної бесіди усі бажаючі зможуть задати будь-які питання, які стосуються навчання та перебування у Чеській республіці. Євгенія з радістю поділиться з Вами своїми враженнями про країну, систему навчання та секретами студентського життя.

Чи можна порівнювати систему навчання в Україні та у Чехії?

Наша гостя має ступінь бакалавру Будівельної академії у Дніпрі. Вона окремо покаже відмінності вищої школи в Україні та в Чехії. Тим, хто цікавиться закордонними ВНЗами, дуже важливо розуміти деякі нюанси. Наприклад, що представляє собою Болонська система навчання? Як вона працює в нашій країні та у Європі?

Чи достатньо знання однієї чеської мови для освіти?

Для вступу до державних ВНЗ та безкоштовного навчання в них, необхідна наявність сертифікату знання чеської мови. У приватних університетах можлива платна освіта на інших мовах. Чим більше мов знає людина, тим більше у нього шансів використати у повній мірі час вивчення у ВНЗ для розширення свого уявлення про світ. Євгенія вільно володіє декількома європейськими мовами, у тому числі і французькою. Вона тільки нещодавно повернулася з Ніцци (Франція), де вчилася один семестр за проектом «Еразмус» та готова поділитися враженнями.

Чи мають студенти можливість мандрувати, чи вистачить на це грошей?

За час навчання у Празі Євгенія побувала у декількох країнах Європи. Серед студентів широко практикуються подорожі на вихідні та святкові дні за межі Чехії. Причому студенту ця поїздка обійдеться дешевше, ніж аналогічна подорож для дорослої людини, за рахунок системи знижок та спеціальних акцій для студентів. Під час поїздок дуже знадобиться знання іноземних мов.

Які перспективи працевлаштування після навчання у чеських ВНЗів?

Роботу знаходять абсолютно усі. Не рідко, ще під час освіти в університетах, студенти працюють над конкретними проектами. Роботодавці придивляються до майбутніх спеціалістів, та, отримуючи диплом, студент вже має запрошення до роботи. Випускники з України добре зарекомендували себе серед європейських ринків праці, тому вони знаходять роботу не тільки в Чехії, але і в інших країнах світу.

А фінанси? Скільки потрібно грошей студенту та де їх брати?

Будьте впевнені, що студентка Вищої школи фінансів розповість про вигідні пропозиції чеського ринку, а дівчата додатково отримають повну інформацію, де можна знайти і скільки коштує послуги перукаря, манікюру та ін.

Як проводять вільний час студенти у Чехії?
Які фактори успіху для вступу до кращих ВНЗів Чехії?
Чи відрізняється клімат Чехії від України?
Гарантуємо, що зустріч з Євгенією стане чудовим фундаментом для вступу та побудови кар’єри закордоном.

Запрошуємо усіх 09 січня у 16.30 до офісу Освітнього центру «EUROSTART» (вул. Січових Стрільців, 20). Вхід за попереднім записом. Дзвоніть: +38 (050) 907-48-84, +38 (067) 628-31-77

Ознайомчі поїздки до ВНЗів

Табори за кордоном

Чехія

Польща

Словаччина

Австрія

Німеччина

Кіпр

Швейцарія

Мовні курси в Дніпрі

Дніпро - екскурсії

Профорієнтація та ЗНО

Погода
Education.ua — образование за рубежом