10.09.2018

Здрастуй, Польща!

1 вересня - перший день Осені )) В “EUROSTART” він видався особливим, тому що співпав з організованим від’їздом на навчання у польські середні навчальні заклади та став першим днем занять для наших хлопців та дівчат.

Позаду прощання з рідним містом Дніпром, переїзд до Львова, де учням з батьками ледь вистачило місць у заказаних автобусах – стільки бажаючих у цьому році їхати навчатися до Польщі з усіх куточків України. На нас чекали різні міста: Краків, Скаля, Ярослав, Білгорай, Казімеж Дольни. У місті Ярослав – технікуми ім. Стефана Банаха та ім. Юліуша Словацького, спортивний ліцей.

Починалася нова сторінка життя для хлопців та дівчат з України. Все було не таким, як вдома: нова обстановка, нові обличчя, нові враження. І, звісно, емоції учнів та їхніх батьків, безліч різноманітних питань, які виникали по ходу розселення, облаштування, знайомства з розкладом. З усім цим швидко впоралися наші куратори: Юлія, Христина, Марина, Тетяна. У короткий строк проблеми було усунуто, у батьків не виникло зауважень.

Про це свідчить відгук, який надійшов до “EUROSTART”: «…Дякуємо організаторам, батькам та їх діточкам за приємні години, які ми провели разом у Ярославі! Всім вітання та побажання натхненної праці діткам у коледжі, батькам здоров'я та витримки, організаторам теплого вересня та багато клієнтів!»

Ми успішно стартували у новому навчальному році! Хочеться зауважити, що наші «дітки» тепер вже майже дорослі юнаки та дівчата. Звикайте до цього, шановні батьки! Їм належить вчитися вдалині від дому, проявляти самостійність, організованість та наполегливість у досягненні мети – отримання європейської освіти.

Отже, у добрий час! Пам’ятайте, що “EUROSTART” піклується про своїх учнів. Звертайтеся до нас за консультаціями. Завжди раді Вам допомогти!

Ознайомчі поїздки до ВНЗів

Табори за кордоном

Чехія

Польща

Словаччина

Австрія

Німеччина

Кіпр

Швейцарія

Мовні курси в Дніпрі

Дніпро - екскурсії

Профорієнтація та ЗНО

Погода
Education.ua — образование за рубежом