30.08.2018

Незабаром перше вересня!

То що ж, літо скінчається. Починається новий навчальний рік. Вже через декілька днів нам про це нагадає шкільний дзвоник. Для 11 класу цей рік буде дуже напруженим, так як попереду підведення підсумків – здача ЗНО. Ви впевнені, що зможете самостійно підготуватися до тестування? Якщо ні, то звертайтеся до нас.

Освітній центр “EUROSTART” готовий допомогти всім школярам та їхнім батькам вирішити цю нелегку проблему – успішно закінчити школу. Погодьтеся, але ж прикро, коли стільки років навчання закінчується низькими балами на тестуванні лише тому, що десь не довчили, чогось не зрозуміли чи просто розгубилися та перехвилювалися.

Програма підготовки по всім предметам включає систему міні-тестів у форматі ЗНО, які є своєрідним тренуванням перед державним тестуванням. Батькам обов’язково повідомляється їхній результат. Повірте, це дуже ефективний засіб підготуватися та систематизувати знання учнів.

А які предмети буде здавати Ваша дитина? На яку спеціальність поступати? Куди, до якого учбового закладу? Ще не вирішили?

Нагадуємо, що всім учасникам учбового проекту від “EUROSTART” пропонується пройти БЕЗКОШТОВНЕ профорієнтаційне тестування. Воно допоможе визначитися з вибором.

Відпочивши за літо та набравши сил, стартуємо у новий учбовий рік!

Хай щастить! Успіхів та звершень! Хороших відміток!

Ознайомчі поїздки до ВНЗів

Табори за кордоном

Чехія

Польща

Словаччина

Австрія

Німеччина

Кіпр

Швейцарія

Мовні курси в Дніпрі

Дніпро - екскурсії

Профорієнтація та ЗНО

Погода
Education.ua — образование за рубежом