02.10.2018

Підсумки зустрічі з директором центру «Association»

Зустрічі з директором Чеського освітнього центру «ASSOCIATION» Радимом Кноблохом завжди проходять цікаво та змістовно. Максимум корисної інформації, наочність її подачі, готовність відповісти на любі питання присутніх. Все було саме так 27 вересня у залі готелю «Європейський», куди прийшло біля сотні людей.

З кожним роком зростає кількість бажаючих отримати освіту у Чеській республіці. Зустріч на самому початку учбового року дуже важлива та своєчасна, так як батькам та їхнім дітям треба зробити важливий вибір, від якого залежить майбутнє старшокласників. Знадобиться багато й сил, й часу, й коштів на підготовку до вступу у чеські ВНЗи. Виникає чимало питань.

З чого почати? Зі збору інформації:
- про умови вступу до учбових закладів Чехії;
- про строки та умови навчання;
- про вимоги до атестату чи диплому, що видані в Україні;
- про цінову політику, основні статті витрат;
- про медичне страхування іноземних студентів та інше.

Що робити далі?

Робити висновки, обговорювати все на сімейній раді, враховуючи думку сина чи доньки, порівнювати витрати на освіту з можливостями свого бюджету та записуватися на консультацію до освітнього центру «EUROSTART» і знов запитувати про все, що стосується життя у Чехії, умов підписання контракту та підготовки необхідних документів.

Краще один раз побачити, ніж сто разів почути!

Звичайно так! Є декілька варіантів поїздки до Праги під час шкільних канікул. Освітній центр «EUROSTART» разом з Чеським центром «ASSOCIATION» проводить ознайомчі тури з відвідуванням ВНЗів, коледжів, учбових аудиторій та лабораторій, гуртожитків, бібліотеки. Найближча поїздка вже наприкінці жовтня.

Без чого не обійтися?

Без знання чеської мови. Вивчати її треба починати все зараз, тут, у Дніпрі на мовних курсах.

А що знадобиться ще?

Бажання навчатися – без цього нічого не вийде!

Ознайомчі поїздки до ВНЗів

Табори за кордоном

Чехія

Польща

Словаччина

Австрія

Німеччина

Кіпр

Швейцарія

Мовні курси в Дніпрі

Дніпро - екскурсії

Профорієнтація та ЗНО

Погода
Education.ua — образование за рубежом