08.03.2022

Звернення

Інформаційно-освітній проект «EUROSTART» звертається до всіх, хто нас чує: студентам та їхнім батькам, партнерам, друзям, колегам та співвітчизникам!
В Україну - до нашого Будинку прийшла біда. 24 лютого 2022 року о 4 годині ранку армія Російської Федерації атакувала наші кордони та мирні міста. Україну накрила війна, у найжахливішому її прояві.

Зараз ми всі є свідками безглуздя, беззаконня і безмежної брехні з боку країни агресора – все це спроба задушити Свободу, спроба позбавити нас голосу, спроба стерти нашу само ідентифікацію, як нації українців загалом, так і кожної особи окремо.

Той, хто має очі, вуха та адекватне сприйняття реальності , в змозі самостійно скласти власне ставлення до всього, що відбувається, і зайняти особисту позицію на стороні миру та справедливості.

Низький уклін усім українцям-учасникам бойових дій, хто тримає оборону цієї нелегкої години.

Правда на нашому боці! Україна згуртувалася, громадяни країни віддають життя – за державну незалежність та особисту свободу, за вільне радісне майбутнє наших дітей та наступних поколінь! Щасливе, світле, мирне майбутнє для українського народу – найсильніша мотивація, щоб вирвати перемогу у цій сутичці!

Наш проект «EUROSTART» продовжує виконувати свою місію. Зі свого сьогодення, що розкололося на багато уламків, ми з надією і вірою дивимося в майбутнє. Місія – бути вашим Провідником у світ знань, подорожей та цікавих людей – стає для нас каталізатором нашої роботи зараз.

Керівник компанії Марина Станкевич та весь колектив «EUROSTART» продовжує свою роботу у сьогоднішніх непростих умовах. Ми виконаємо свої зобов'язання!

Ведеться робота з вступу, консультаційна робота, а також підтримуємо сім'ї наших студентів на території Чехії, Словаччини, Польщі!

Офіс працює за погодженням запитів від Вас.

Мовні курси та проведення занять узгоджуються у кожному окремому випадку індивідуально з викладачами.

Всі наші контакти, як і раніше, робочі:
+380509074884
+380676283177 (тільки вайбер та телеграм)
+420 776 450 229

Слава Україні!

Ознайомчі поїздки до ВНЗів

Табори за кордоном

Чехія

Польща

Словаччина

Австрія

Німеччина

Кіпр

Швейцарія

Мовні курси в Дніпрі

Дніпро - екскурсії

Профорієнтація та ЗНО

Погода
Education.ua — образование за рубежом